söndag 20 maj 2012

Ny tid


Ny tid betyder omställning, omställning till något annat och i vårt fall från att vara ett par till att bli en familj. Att för oss resa till Colombia innebär inte bara att vi kommit till en helt ny kontinent som vi aldrig tidigare varit på, utan att även bli något som vi så länge har längtat efter, att bli föräldrar.



Nu har vi varit i Bogotá Colombia i ett dygn och allt känns helt underbart. Resan hit gick helt utan hinder eller komplikationer. Vi var i god tid och det var ingen stress någon gång. Vår mellan landning i Madrid var bra, det var skönt att göra ett avbrott i den långa resan hit. Mottagandet i Bogotá, en taxi som väntade på flygplatsen, tog oss vidare till pensionat Casablanca. Väl framme väntade värdparet Marja och Manuel som bjöd på en underbar eftermiddagssol på terrassen.



Pensionat Casablanca ligger i ett lugnt villaområde på en av Bogotás bergssidor. Vi har en underbar utsikt från vårt rumsfönster. Atmosfären här är varm och vänlig, det här kommer bli en bra plats för familjen Robarth att tillbringa sin första tid tillsammans på. En ny tid och för tillfället i ett nytt land. Inte bara tidsomställning utan även en omställning till att bli föräldrar.

1 kommentar:

  1. Tips, Iberia är ett bra flygbolag, bra personal, ger förväntad service. Helt okej flygplan och bra mat. För er som tänkt att åka med Iberia så funkar det bra med bagaget, 23kg per person och 10kg handbagage plus en extra väska typ handväska, kameraväska. Det var ingen som vägde vårt handbagage. När vi åker hem kommer Christian att kunna ha lika mycket bagage, 23Kg resväska och 10Kg handbagage. Iberia tar 1300:- för ombokning av biljetter men det vägde i vårt fall över eftersom totalprislappen var bra mycket lägre än Airfrance.

    SvaraRadera