onsdag 16 maj 2012

Upp bland molnen...

Nu börjar några dagars semester innan min föräldraledighet. På fredag blir det tåget till Kastrup. Där blir det flyg till Madrid med övernattning och på lördag direktflyg till Bogotá, Colombia.

På onsdag om en vecka åker vi till barnhemmet där vi träffar Christian för första gången. Efter ytterligare en vecka har vi ett möte med adoptionsmyndigheterna som efter mötet skickar våra adoptionshandlingar till domstolen och där börjar våran väntan. Men också vår första tid tillsammans som familj. En tid tillsammans för att lära känna varandra, en tid tillsammans för att ha roligt ihop, en tid som vi kommer att minnas med stor glädje.

Vår för hoppning är även att vi kommer ha möjlighet att få någon vecka med sol och bad i Karibien.

Vid våra Skypemöten med Chritian har han uttryckt att han är road av att flyga drake, i helgen var vi och köpte en. Nu är den nedpackad och det är inte ofta jag gillar när det blåser, men nu av en speciell anlednig så hoppas jag på blåst.

6 kommentarer:

  1. Lycka till på resan! Kul med ännu en Colombiakille till Skåne =) /Jessica

    SvaraRadera
  2. Lycklig resa! Jag har en hel del att läsa ikapp om en vecka, vi reser till Turkiet imorgon. Önskar er allt gott på er resa till er son!

    kram Lisa

    SvaraRadera
  3. Det ska bli så spännande att få följa er resa! Vi var i Bogota våren-11 och hämtade hem våra flickor, då 3,5 och 5,5 år :). Passa på att njut av tiden i Colombia, den är guld värd för er som familj - vilket vi förstod när vi kom hem till "verkligheten" igen... Stort lycka till, ni har världens mest spännande och underbaraste resa framför er!
    Kram Frida

    SvaraRadera
  4. Lycka till med de sista förberedelserna!

    SvaraRadera
  5. Vad bra att Sven-Evan kan bygga drakar! Det får han göra med barnen någon gång. :-)

    SvaraRadera
  6. Vi hämtade våra tvillingtjejer på Cran hösten 2010. De var då nästan 4,5 år gamla. Lycka till! Jag ser fram emot att få återse Bogotá och kanske lite av Cran genom era ögon.

    SvaraRadera